ÅPNINGSTIDER: Mandag – fredag 10-17, Lørdag 11-15 – Hausmannsgate 45, 0182 Oslo

Yamaha

Fotograf: K Linnea Backe
Fotograf: K Linnea Backe

Print

Yamaha er en av verdens mest kjente merkevarer – med sin omfattende produksjon innenfor en lang rekke forskjellige produkter. Det er kanskje ikke fullt så kjent at de startet produksjon av pianoer allerede i 1887? Studerer man deres logo – ser man tre stemmegafler som danner et kryss. Dette var altså opprinnelsen – og utgangspunktet for deres enorme suksess i dag!

Yamaha`s flygler og pianoer er i dag det mest solgte merket på verdensbasis. De dekker alle behov fra enkle modeller for nybegynnere til konsertflygler i mesterklasse.

Yamaha er også ledende i utviklingen av nye konsepter innen pianoverden. De har utviklet begrepet “silent piano” hvor de har satt sammen akustiske og digitale pianoer til en spennende helhet. Perfekt for spill til alle døgnets tider uten å måtte ta hensyn til andre familiemedlemmer eller naboer! Yamaha har også videreutviklet et moderne selvspillende instrument hvor man også kan avspille sine egne prestasjoner, eller kjøpe innspillinger av verdenskjente pianister. Slik kan du få en konsert med verdensnavn fremført i din egen stue.

Les mer om vårt utvalg fra Yamaha:
Yamaha piano
Yamaha flygel

Dette var noen få eksempler fra Yamaha`s rikholdige sortiment. Hvis du vil lese mer om Yamaha`s totale utvalg av klaverinstrumenter, følg denne linken.

Vi har avtale med Yamaha Scandinavia om å være Premium forhandler. Dette innebærer at vi har Norges beste og største utvalg av Yamaha flygler og pianoer. I vår egen flygelavdeling, vegg i vegg med pianobutikken, har vi utstilt et bredt utvalg av Yamaha flygler.

Send oss en forespørsel​

Så hyggelig at du er interessert i ett av våre instrumenter eller produkter. Send oss en melding, og vi tar kontakt med deg.