ÅPNINGSTIDER: Mandag – fredag 10-17, Lørdag 11-15 – Hausmannsgate 45, 0182 Oslo

Verkstedet

Verkstedet er hjertet i vår virksomhet!

Vår fagkunnskap er din sikkerhet når du velger å kjøpe instrument fra oss. Når vi startet bedriften i 1992 var det som et rendyrket verksted hvor vi reparerte brukte pianoer og flygler. Siden det har vi vokst slik at vi i dag er Norges største pianobutikk, men vi har ikke glemt håndverket vårt.

Vi reparerer fortsatt alt fra små pianoer til store konsertflygler på verkstedet vårt. Også for våre kunder som kjøper nye instrumenter er dette viktig. Når vi mottar et piano eller flygel fra leverandørene våre er de slett ikke klare for levering. På verkstedet gjennomgår vi alt veldig nøye slik at vi er helt sikre på at ditt piano eller flygel virker optimalt.

Vi bruker ca. to arbeidsdager på hvert enkelt instrument med kontroll og regulering av mekanikk og klaviatur. Deretter stemmer vi instrumentene flere ganger for å øke stabiliteten. Til slutt foretar vi en intonasjon, som betyr at vi sørger for at det er en mest mulig jevn klang i alle toneleier.

Uten vår fagkunnskap kunne vi ikke holdt den høye kvaliteten vi ønsker å levere.

Fotograf: K Linnea Backe

Send oss en forespørsel​

Så hyggelig at du er interessert i ett av våre instrumenter eller produkter. Send oss en melding, og vi tar kontakt med deg.