ÅPNINGSTIDER: Mandag – fredag 10-17, Lørdag 11-15 – Hausmannsgate 45, 0182 Oslo

Petrof

Fotograf: K Linnea Backe

Petrof_logo

 

Petrof er det mest solgte pianomerket i Norge gjennom tidene. Petrof piano er i dag Europas desidert største piano- og flygelfabrikk. Produksjonen er samlet i Hradec Kràlovè i Tsjekkia hvorfra kvalitetspianoer og flygler eksporteres til alle verdens hjørner.

Etter kommunismens fall tok familien Petrof tilbake eierskapet og styringen. De har gjort mange forandringer. Nye folk, alle spesialister på sine fagfelt, ble hentet inn. De gjennomgikk en enorm skjerping av kvaliteten i alle ledd. Petrof framstår som en moderne og effektiv fabrikk, vel tilpasset det moderne Europa – og produserer i dag instrumenter fullt på høyde med sine tyske konkurrenter.

Pianoverkstedet Holthe og Bakke as har mottat priser som “Årets Petrof-forhandler” flere ganger de siste årene. Dette er vi stolte av. Alle våre fornøyde kunder er en garanti for at suksessen fortsetter!

Les mer om:

Petrof piano
Petrof flygel

Om du vil ta en virituell tur i Petrofs fabrikk – eller du vil vite mer om Petrof, kan du gå inn her på Petrof`s hjemmesider.

 

Opprinnelig pris var: kr 119.000,00.Nåværende pris er: kr 99.800,00.

kr 184.900,00

Send oss en forespørsel​

Så hyggelig at du er interessert i ett av våre instrumenter eller produkter. Send oss en melding, og vi tar kontakt med deg.